De actieve makelaars

Match Makelaars is dé goedkoopste a-kwaliteit verhuur en verkoop makelaar van nederland

7.500+ transacties

In de afgelopen 25 jaar hebben we met tomeloze energie veel transacties mogen verzorgen. We zijn pas tevreden als je met een goed gevoel op onze service terugkijkt.

Huis verkopen

Kies uit Zelf verkopen of Full Service

Huur verhuren

Kies uit Zelf Verhuren of Full Service

Huis aankopen

Goedkoopste Aankoop Makelaar van Nederland

BOG verhuren of verkopen

Verhuur goedkoop en snel zelf je winkel kantoor of bedrijfspand

Taxatie

NWWI Taxatie aanvragen

Energielabel

Vraag hier je energielabel aan

Dé makelaar bestaat 25 jaar Welkom bij Match Makelaars

We zijn al 25 jaar een goede full service innovatieve makelaar. Om het beste voor onze klanten te bieden gaan we steeds verder om de diensten te perfectioneren en nieuwe te ontwikkelen.

 

NIEUW - Nu kun je bij ons geld besparen door onderdelen van het verkopen of verhuren zelf te doen. Wellicht kun je zelf goed fotograferen, leuke tekst schrijven en de bezichtigingen verzorgen.  We hebben een heel palet van losse diensten ontwikkelt om zelf je huis of bedrijfspand te verhuren of verkopen. Het is niet alleen goedkoper maar ook hartstikke leuk om te doen. Bij ons bestel je o.a. de beste promotie mogelijkheden, juridische kennis, foto reportages of plattegronden.  Je staat er nooit alleen voor want ondersteunen altijd.  

Je krijgt uitsluitend A-kwaliteit en komt door onze schat aan ervaring die we in 25 jaar hebben opgebouwd. We zijn geen snelle marketing jongens met een website maar degelijke makelaars die weten waar we het over hebben.

Profiteer van de sterke marketing, transparante werkwijze en start vandaag nog met een gerust hart met de verkoop of verhuur. We maken je ongetwijfeld heel blij!!

Naar het particuliere aanbod

Onze laatste woningen

Bekijk bedrijfsmatig aanbod

Van beleggen tot onderhoud Ook voor al je zakelijk vastgoed.

Overweegt u een bedrijfspand te kopen of te huren? Dit is iets wat u niet dagelijks doet. Bij het maken van zo'n belangrijke beslissing staan onze adviseurs u graag bij met raad en daad. Wij begrijpen hoe belangrijk goede huisvestiging is voor het succes van een organisatie.

Bekijk ons laatste bedrijfsmatige aanbod

<span class='subtitle'>Van beleggen tot onderhoud</span> Ook voor al je zakelijk vastgoed.

Wij staan voor je klaar!

Geen zin in onzinnige verkooppraatjes? We hebben het gemakkelijk voor je gemaakt door van alles het beste in huis te halen en nog betaalbaar ook. Bel ons gerust even op of mail dan leggen we het graag voor je uit.

Bel direct Naar het contact formulier