Vorige | Volgende

Rosenveldtstraat 11 Rotterdam

Huurprijs € 139 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Beschikbaar enkele parkeerplaatsen voor auto en motoren in de afgesloten parkeergarage “Gansenkop” met toegang aan en achter de drukke winkelstraat Schiedamseweg in Rotterdam West (Delfshaven).
U heeft 24/7 toegang, 24/7 veilig, 24/7 droog, 24/7 een vaste parkeerplaats zonder de gehele wijk te moeten blijven afzoeken.

De toegang is elektronisch bedienbaar via een afstandsbediening vanuit uw personenauto, bestelauto, bakwagen, motor, SUV, pick-up of oldtimer de toegangsdeuren te kunnen openen. De garage sluit zich steeds automatisch af. Doorrijhoogte 210cm, parkeerplaats maten: breedte 230cm en lengte 500cm.

De parkeerplaatsen liggen aan de Schiedamseweg onder de supermarkt Jumbo tegenover de McDonald’s. In en uitrijden, alsmede in en uitlopen doe je via Rosenveldstraat 11, maar kan ook via de trap of lift via de linker deur naast de Jumbo aan de Schiedamseweg zijde (zie foto’s)
Binnen een straal van 10 meter vanaf de inloop deur bevinden zich het metrostation Delfshaven, alsmede tramlijnen 4 en 8.

Er zijn ook enkele parkeerplaatsen die wat langer zijn dan gemiddeld voor een lange auto. Tevens zijn er ook enkele motorstalling plaatsen beschikbaar. Op deze parkeerplaatsen bevinden zich gecertificeerde grondankers.


Bijzonderheden:
- Huursom Auto parkeerplaats is € 139,78 per maand inclusief alle kosten
- Huursom Motor parkeerplaats is € 71,61 per maand inclusief alle kosten
- Huursom Scooter/brommer parkeerplaats is € 35,25 per maand inclusief alle kosten
- Borg is € 150,- . Deze ontvangt u bij beëindiging en correcte inlevering retour.
- Huurtermijn is minimaal 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.
- Te aanvaarden per direct

Bij een parkeerplaats krijgt u een toegangssleutel van de parkeergarage, een afstandsbediening om de parkeergarage met uw auto in en uit te komen, alsmede een sleutel om eventueel de parkeerbeugel omlaag te zetten.

Er zijn geen elektriciteit- of wateraansluitingen aanwezig in de gehele parkeergarage. Wel is het in overleg mogelijk om vrij simpel een oplaadpunt voor elektrische of hybride auto’s te laten monteren met een driefase aansluiting voor een laadvermogen van 400volt.

Het betreft een huurprijs die in de gehele parkeergarage voor alle parkeerplaatsen gehanteerd wordt. Lagere prijs biedingen of onderhandelingen hebben dus geen enkele zin en kosten u en ons alleen maar onnodige tijd.

Als u interesse heeft in een parkeerplaats gaarne uitsluitend per mail met telefoonnummer reageren. U wordt door de verhuurder zelf benaderd en hoort u welke plaatsen nog vrij zijn.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Match Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
overigog
Type woning
overigog
Soort bouw
bestaande bouw

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Capaciteit
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rosenveldtstraat 11 Rotterdam

naar Rosenveldtstraat 11 Rotterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object