De actiefste makelaar om uw huis te verkopen met een echte Rotterdamse mentaliteit

Als u uw huis of appartement wilt verkopen zoekt u een actieve betrouwbare makelaar met het grootste bereik en beste netwerk zodat er sneller een koper gevonden zal worden. Waarom zou u met minder genoegen nemen en dan ook nog eens meer betalen? Wij kunnen met onze jarenlange expertise nauwgezet aangeven met welke vraagprijs en de juiste presentatie het meest succesvolle verkoopresulaat behaald kan worden.

Welke voordelen biedt Match Makelaars o.a.:

 • Het grootste bereik op internet
 • Tarieven die gemiddeld 25% lager liggen
 • Duidelijkheid, dus nooit onverwachte rekeningen
 • Effectieve aanpak voor een beter resultaat
 • Uitstekende fotografie voor een uitnodigende presentatie
 • Gratis styling advies voor een snellere verkoop
 • Eerlijkheid! U gaat ons nooit op een leugen betrappen
 • Zoekt u kwaliteit en echte deskundigheid dan kunt u ons maar beter direct opbellen
 • We werken niet in een specifieke wijk maar de gehele regio
 • Match Makelaars is een gezonde makelaardij die blijft investeren voor haar klanten!!

Internet optimalisatie

Kopers zoeken nu massaal via internet naar hun nieuwe huis. Het is dus van het grootste belang dat we u een uitstekend bereik op internet kunnen bieden. We kunnen met enige trots melden dat onze website tot de absolute top in Nederland behoort. We hebben maar liefst 5300% meer bezoekers per dag dan de gemiddelde makelaar. Buiten onze eigen website maken we gebruik van alle bekende en grote websites die door alle huizenzoekers geraadpleegd worden. We blijven ook in mindere tijden veel geld uitgeven aan het doorlinken en doorplaatsen van het aanbod om uw woning maximaal onder de aandacht van zoekers te krijgen.

We achten plaatsing op zoveel mogelijk sites noodzakelijk omdat onze ervaring heeft geleerd dat er op populaire sites zoals Funda, Jaap en Moviq teveel woningen staan. Om kijkers te trekken plaatsen wij het aanbod op zoveel mogelijk websites. Onze strategie werkt erg goed want wij hebben uitgerekend dat ca. 30% van alle bezichtigingsafspraken via Funda binnenkomt terwijl dit toch veruit de grootste huizensite van Nederland is. Match Makelaars maakt gebruik van meer dan 20 sites om het aanbod onder de aandacht te brengen. U vindt ons aanbod gemakkelijk via o.a.: Funda, VBO, Moviq, Huislijn, Pararius, Zoekallehuizen, Miljoenhuizen, Speurders, Marktplaats, Jaap, Eenhuiszoeken, Trivot, Google, Huizenzoeker etc...

Een Match Makelaars kantoor werkt regionaal

Dit heeft een groot voordeel voor u. Tot voor kort zochten kopers in het aanbod bij de plaatselijke (wijk) makelaar, maar nu zit men achter de computer te surfen. Klantencontacten zijn in de makelaardij schaarser geworden. We ondervinden dagelijks dat mensen op een andere wijze zijn gaan zoeken en hebben onze werkwijze hierop aangepast. In Rotterdam krijgen we nu zelfs ca. 500 telefoontjes voor informatie per dag. Mensen vragen waar een goed huis staat en laten zich graag door ons adviseren omdat we kennis hebben van alle wijken en woongebieden bij onze vestigingen. Hierdoor kunnen we huizen aanbevelen op plekjes waar ze zelf nooit opgekomen waren. Zeker huizenverkopers in kleinere gemeenten die moeilijk op Funda e.d. gevonden worden kunnen hier hun voordeel mee doen. U krijgt via ons meer kijkers en een grotere slagingskans dat de woning met succes verkocht zal worden.

Wie zijn onze klanten en doelgroepen

Het unieke bij Match Makelaars is dat iedere inkomensklasse klant bij ons is. Door de verscheidenheid in het aanbod komen bij ons starters maar ook de allerhoogste inkomengroepen en opvallend veel bekende Nederlanders. In de loop van de jaren hebben we de reputatie opgebouwd dat we nooit knollen voor citroenen zullen verkopen en iedereen is welkom ongeacht achtergrond of inkomen. Daarnaast verzorgen we voor grote ondernemingen de huisvesting van werknemers. Als een hoofdkantoor verplaatst wordt naar Nederland krijgen buitenlandse werknemers de mogelijkheid een huis te kopen waarbij in veel gevallen het bedrijf de kosten koper voldoet. Die mensen begeleiden we naar de juiste woning conform hun wensenlijst.

Tarieven Verkoop

Voor al onze dienstverlening geldt “De Beste Prijs - Kwaliteit Verhouding” in de makelaardij

Keuze uit 4 verkooppakketten.

We hebben alles uit de kast gehaald om u uitstekend van dienst te kunnen zijn zoals van een goede makelaar verwacht mag worden. De verkooppakketten zijn met zorg samengesteld en laten aan niets te wensen over. U kunt zelf verkopen met onze professionele ondersteuning t/m de keuze alles uit handen te geven en de verkoop toe te vertrouwen aan onze deskundigheid. Bij alle pakketten die wij hebben samengesteld staat voorop dat u echt waar voor uw geld krijgt.

U krijgt van ons altijd een GRATIS Waardebepaling

Onze makelaars komen in alle gevallen kosteloos bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Tijdens ons bezoek krijgt u bruikbare tips om de woning verkoopklaar te maken. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, kost niets en verplicht u tot niets.

Pakket 1

Match Doe Het Zelf Pakket - € 800,= inclusief btw

Als u graag zelf de verkoop wilt doen met de ondersteuning van onze makelaars dan is het Match Doe Het Zelf Pakket het meest complete pakket dat in Nederland te verkrijgen is. Bij o.a. Makelaarsland betaalt u meer en krijgt u minder. Ons pakket is uitgebreider en we geven u begeleiding om te voorkomen dat er foutieve informatie aan de koper gegeven zal worden. Fouten bij de verkoop van een woning zijn uitermate kostbaar en worden steeds vaker voor de rechter uitgevochten.

Inbegrepen zijn:

 • Opname van uw woning inclusief digitale foto reportage (mag u ook zelf doen)
 • Verkooptekst + brochure die u zelf kunt aanpassen
 • Gratis V-bord, poster en/of in bruikleen een tuinbord
 • Presentatie van de woning op alle TOP websites die wij aanbieden
 • Potentiële koper staan wij telefonisch te woord en mailen/bellen afspraken door
 • U kunt meedoen met onze collectieve advertenties en acties
 • Vaste makelaar die u als vraagbaak ter zijde zal staan
 • Betaling dient vooraf plaats te vinden
 • Presentatie van uw woning in onze etalage

Pakket 2

Match BasisPakket - 1% courtage*

Onderhandelingen over de uiteindelijke koopsom kunnen vaak beter zakelijk aangepakt worden. Bij een huis kopen en verkopen spelen persoonlijke emoties een grote rol. U kunt hiervoor onze ervaren makelaars inschakelen en toch nog voordelig uw woning verkopen. Bij dit pakket stellen we ook de koopovereenkomst op, verzorgen de eindinspectie en doen begeleiding op de dag van de overdracht naar uw koper.

Als extra bovenop hetgeen vermeld in het Doe Het Zelf pakket krijgt u:

 • Onderhandelingen door onze ervaren makelaars
 • Opstellen van de koopovereenkomst
 • Betaling achteraf via de notaris
 • Verzorging van de overdracht met eindinspectie, controle leveringsakte en eindafrekening.
 • We gaan met u mee naar de notaris voor de overdracht.

* Courtage is excl. btw met een minimum van € 1100,=:

Pakket 3

Match Plus Pakket - 1,25% courtage*

Dit pakket is het full service pakket die u bij elke makelaar krijgt. Bij het merendeel van de makelaars bent u hiervoor tussen de 1.65 en 1.85% aan courtage verschuldigd. Doordat we efficient werken en een hoge omloopsnelheid hebben kunnen we goedkoper werken dan onze collega's. Daarbij komt voor u het voordeel dat we meer bereik hebben dan wie dan ook!

Als extra bovenop de pakketten 1 en 2 krijgt u:

 • Bezichtigingen door onze ervaren makelaars
 • Betaling achteraf via de notaris

* Courtage is exclusief btw met een minimum van € 1250,=

Pakket 4

Match All-in Pakket - 1,5% courtage*

Als u niets meer aan het toeval wilt overlaten en de woning is onze vertrouwde handen wilt overdragen dan is het full service All-in pakket uw optie. U krijgt alle diensten uit de bovenstaande pakketten plus als extra:

 • Twee advertenties in landelijk dagblad en/of lokale media
 • Gegarandeerde presentatie in onze etalage op A4 formaat
 • Een uitgebreide vermelding op Funda
 • Betaling achteraf via de notaris

* Courtage is exclusief btw met een minimum van € 1500,=

Heeft u aanvullende wensen of zoekt u naar andere creatieve courtage mogelijkheden dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze vestigingen. Op Funda krijgt u een basis vermelding die tegen kostprijs kan worden uitgebreid. Funda vraagt hiervoor € 80,= per kwartaal excl. btw.

Gegarandeerde Kwaliteit

In de makelaardij is het de gewoonte dat de beëdigde/gecertificeerde makelaar zich voornamelijk bezig houdt met opname en taxatie van woningen en niet met bezichtigingen. Bij ons worden juist alle bezichtigingen door ervaren makelaars uitgevoerd. Hiermee waarborgen we onze kwaliteit en houden het ‘gevoel’ met de markt. Een pre is verder dat er bij ons bezichtigd kan worden op het tijdstip zoals het de klant uitkomt.

Onze waarborgen

Match Makelaars is lid van de makelaarsorganisatie VBO Makelaar met ca. 1000 aangesloten makelaars. De VBO Makelaar is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 1000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.

Match Makelaars is via de VBO Makelaar aangesloten bij de Geschillencommissie Makelaardij. Sinds 1 januari 2006 kunnen klanten van de makelaars van het VBO, NVM en VastgoedPro klachten omtrent courtage en schadevergoedingen tot € 10.000,= voorleggen aan de Geschillencommissie. Het SGC werkt onafhankelijk en is op initiatief van de Consumentenbond opgericht.

Geregistratie in het SCVM register voor makelaars en taxateurs. Alleen het SCVM is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie en heeft daarmee de hoogst mogelijke erkenning die een certificeringsregeling ten deel kan vallen. Voor opname in het register komen uitsluitend makelaars/taxateurs in aanmerking die zijn gecertificeerd op basis van het DNV-schema volgens de ISO 17024 norm. DNV-Gecertificeerde Register Makelaars/Taxateurs zijn verplicht deel te nemen aan een programma van Permanente Educatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hun kennis altijd up to date is.

Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in het een certificatieschema. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn de NVM, VastgoedPro en NVR. Andere aangesloten organisaties zijn o.a. Vereniging Eigen Huis, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Notariële Beroepsorganisatie.

Wij verkopen uw huis, appartement of woning tegen de laagste courtage en beste prijs in o.a. de volgende plaatsen en wijken

Regio Amsterdam - Bos en Lommer, Centrum, Baarsjes, Osdorp, grachtengordel, Oud West, Vondelpark, Oud Zuid, Slotervaart, Sloten, Stadionbuurt, Apollobuurt, Buitenveldert, Randwijck, Duivendrecht, Oost en Watergraafsmeer, Nieuwe Pijp, De Pijp, Diamantbuurt, Transvaalbuurt, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Weesperbuurt en Plantage, Indische buurt, Spaarndammerbuurt, Westerpark, Oostelijke eilanden en Kadijken, Javaeiland, KNSM Eiland, Zeebrug, Tuindorp, Nieuwendam, Vogelbuurt, Noord, IJburg, Buikslotermeer,Molenwijk, Kadoelen, Zuidoost, Duivendrecht, Zwanenburg, Badhoevedorp, Haarlemmerliede, Haarlem, Amstelveen, Diemen, Weesp, Halfweg, Hoofddorp, Abcoude, Ouder-Amstel, Aalsmeer, Bovenkerk, Schiphol, Haarlemmermeer, Heemstede, Ransdorp, Broek in Waterland, Zaandam, Uithoorn, Muiden, Nigtevecht...

Regio Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Papekop, Moordrecht, Zoetermeer, Lansingerland, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moerkapelle, Haastrecht, Stolwijk

Regio Rijnmond, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Bolnes, Slikkerveer, Ridderkerk, Hendrik ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Geervliet, Heenvliet, Brielle, Hoogvliet, Spijkenisse, Rotterdam - Blijdorp, Provenierswijk, Bergpolder, Liskwartier, Centrum, Oude Noorden, Crooswijk, Kralingen, Kleiwegkwartier, Hillegersberg, Schiebroek, Overschie, Prinsenland, Ommoord, Het Lage Land, Alexanderpolder, Zevenkamp, Nesselande, Oosterflank, Kralingen, Kralingseveer, Stadsdriehoek, Crooswijk, Kop van Zuid, Katendrecht, Charlois, Afrikaanderwijk, Lombardijen, Ijsselmonde, Beverwaard, Wilhelminapier, De Veranda, Vreewijk, Groenenhage, Zuidwijk, Pendrecht, Carnisse, Zuidplein, Scheepvaartkwartier, Tarwewijk, Bloemhof, Nieuw en Oud Mathenesse, Delfshaven, Middelland, 110 Morgen, Fascinatio....