Verhuur uw huis of appartement altijd via een vakkundige makelaar om aan een goede huurder te komen. De succesvolste verhuur makelaar zijn we geworden door al bijna 20 jaar een constante kwaliteit en excellente service te leveren voor zowel een tevreden huurder als verhuurder.

Welke voordelen biedt Match Makelaars o.a.:

 • Snelle verhuur
 • De nummer 1 qua bereik op internet
 • Publicatie van uw woning binnen 24 uur
 • Bezichtiging door gekwalificeerde makelaars
 • Volledig gecontroleerd dossier over de huurder
 • Experts in het opstellen van huurovereenkomsten
 • Uitstekende fotografie voor een uitnodigende presentatie
 • Zoekt u kwaliteit en echte deskundigheid dan kunt u ons maar beter direct opbellen
 • Match Makelaars is een gezonde makelaardij die blijft investeren voor haar klanten!!

Wij besteden veel zorg aan onze huurovereenkomsten, presentatie van de woning en het screenen van de huurder(s). Door onze systematische aanpak zijn onze verhuurders dusdanig tevreden dat ze de verhuur volledig aan ons overdragen en al jaren klant zijn en blijven. Ga nooit zelf verhuren via marktplaats e.d. want wij hebben letterlijk en figuurlijk iedere week huilende verhuurders aan de telefoon die opgelicht zijn door huurders of zgn. verhuurmakelaars. Verhuren is een vak apart en wij hebben op onze vestigingen alle faciliteiten om zowel bedrijven als particulieren te controlerenop hun kredietwaardigheid. Zeker nu het economisch minder gaat is controle het belangrijkste wapen tegen mogelijke fraude. Niet voor niets groeit Match Makelaars als kool omdat u er bij ons van verzekerd bent dat alle procedures stipt gevolgd worden en erop kunt vertrouwen dat uw belangen optimaal gewaarborgd zijn.  

Actieve makelaar met het grootste bereik op internet

Iedere woning die binnenkomt wordt binnen 24 uur in ons aanbod opgenomen. Dit is kernbeleid op ons kantoor want alle zaken eromheen kunnen wachten. Snelle verhuur heeft bij ons een top prioriteit zodat u geen zorgen heeft over leegstand en aan uw rendement verwachting kunt voldoen. Een maand leegstand kost evenveel als 8 jaar lang al uw huurverhogingen. Om snel te verhuren is Match Makelaars aangesloten op alle websites die er toe doen. Alleen via ons heeft u de garantie dat iedereen wordt bereikt die een huurwoning zoekt. Wij zijn dan ook de absolute nummer 1 qua bereik en kwaliteit.

Verhuur mogelijkheden

Er kan op 3 verschillende manieren een woning verhuurd worden. Daarbij onderscheiden wij de oplevering kaal, gestoffeerd en/of gemeubileerd.

1. Kale woonruimte.
De huurwaarde is gebaseerd op het puntensysteem of geliberaliseerd. Lange termijn verhuur met een minimale huurduur van 12 maanden

2. Gestoffeerde woonruimte.
Gestoffeerd is een woning waar de bewoner alleen het meubilair behoeft mee te nemen. Minimum eisen zijn: geschilderde wanden, keuken compleet met apparatuur, basis verlichting aan het plafond en vloerbedekking. Deze woningen worden gehuurd voor een periode van maximaal 3-4 jaar.

3. Gemeubileerde woonruimte.
Deze woning bevatten alles wat een normaal huishouden nodig heeft. Een woning voor de verhuur speciaal meubileren is niet interessant omdat de baten niet opwegen tegen de te maken kosten. Wij adviseren een woning alleen gemeubileerd te verhuren als deze het al is. De verhuurperiode van een gemeubileerde woning is korter, namelijk gemiddeld zes maanden tot anderhalf jaar.

Match Makelaars beperkt risico bij verhuur

Verhuren van woonruimte vraagt om een specialist die thuis is in de gecompliceerde wetgeving. Naar onze inschatting is slechts 1 op de 15 makelaars in staat om een correcte huurovereenkomst op te stellen. Een foutief opgestelde huurovereenkomst kan verregaande financiële consequenties tot gevolg hebben. Een verkeerd geselecteerde huurder kan uw woning in het uiterste geval geruïneerd achterlaten.

Wij beperken de volgende risico’s:

 • Huurderving door een huurcommissie uitspraak
 • Lagere verkoopwaarde beleggingsportefeuille
 • Wanbetaling voorkomen door credit check
 • Selectie correcte huurder

Match Makelaars maakt voor iedere doelgroep een op maat opgestelde huurovereenkomst. Een huurovereenkomst is feitelijk het juridisch vastleggen van de rechten en plichten die de verhuurder en huurder met elkaar aangaan. In een huurovereenkomst mogen dan ook geen fouten zitten want die hebben altijd direct juridische gevolgen. Wij maken ze met zorg en met kennis van de wetgeving. 

Onderdeel van ons beleid voor kwaliteit is dat de door ons te verhuren woningen worden getoond door gekwalificeerde makelaars.

Match Makelaars verzorgt verder altijd de check-in en draagt zorg voor het innen van de eerste huurbetaling en eventuele borgstelling.

E-Certificaat

Mogelijk per 1 januari 2012 bent u verplicht om op het moment van verhuur en verkoop een energieprestatiecertificaat ook wel te noemen e-certificaat of e-label te overleggen. Deze nieuwe Europese verplichting 'Energy Perfomance Buildings Directive' (EPDB) is vereist voor alle gebouwen. Match Makelaars is hierop voorbereid en onze makelaars zijn ook gecertificeerde adviseurs die het e-certificaat kunnen opstellen. Mogelijk zal  het energielabel meegewogen worden in de puntentelling. Vanaf dat moment krijgt u aftrek van punten als uw woning geen A of B label heeft. Meer informatie kunt u inwinnen bij een Match vestiging.

Historisch succesverhaal

Sinds Match Makelaars in 1998 naast haar verkoopactiviteiten ook startte met de verhuur van woningen zijn wij toonaangevend geweest. Huurwoningen waren een soort ondergeschoven kindje waar niet of nauwelijks aandacht aan werd besteed. Zelfs een foto werd bij het aanbod nauwelijks toegevoegd. Een rare situatie want de belangen van de verhuurder voor een snelle en goede verhuur zijn groot. Tevens willen huurders niet al te lang zoeken naar een geschikte woning en simpel en snel een juiste keuze uit het aanbod maken. Dat dit anders kan hebben wij inmiddels wel bewezen en niet voor niets is Match Makelaars de succesvolste verhuurmakelaar in de Rotterdamse regio.

Succes gegarandeerd

Voor de verhuurder hebben wij een meer dan uitstekend verhuurkanaal gecreëerd. De verhuur van woningen verloopt momenteel voor meer dan 75% via het internet. Iedere huurder weet de weg inmiddels naar Match Makelaars te vinden en wij sluiten ons aan bij alle mogelijke sites om het bereik te blijven optimaliseren.

Match Makelaars verhuurd veel woningen aan internationale bedrijven die voor hun medewerkers een goede woning vereisen. Voor het aanbod in het hogere segment zijn wij het eerste adres waar een zoeker terecht komt. Maar wij zijn thuis in iedere prijsklasse.

Het aanbod via Match Makelaars is te vinden op alle best bezochte woning websites van Nederland!!!

Combinatie verkopen en verhuren

Steeds vaker melden zich huiseigenaren die al geruime tijd hun woning in de verkoop hebben staan en geen koper kunnen vinden. Zeker als de woning inmiddels is verlaten en de dubbele hypotheeklasten een aanslag op uw portemonnee gaan vormen hebben wij een goede oplossing. U kunt de woning bij ons zowel te koop als te huur zetten. Makelaars berekenen veelal kosten bij het uit de verkoop trekken van een woning. Voor ons maakt het niet uit of een woning verhuurd dan wel verkocht zal worden en bespaard u kosten. Door ons uitstekende netwerk en de goede bereikbaarheid op het internet kunnen wij veel voor u betekenen.

Nieuwbouw verhuur

Voor het verhuren van uw nieuwbouwprojecten kunnen wij alles uit handen nemen. Wij verzorgen van de marketing tot de incheck van de huurders. In het voortraject kunt u een beroep doen op ons marktonderzoek, advies architectuur, controle plattegronden, bepalen van de huur en specialitisch advies zoals het levensloopbestendig maken van de woningen. Wij kennen de vraag en weten hoe u een gegarandeerd 100% verhuurd gebouw opgeleverd kunt krijgen. De vraag is nog steeds groter dan het aanbod en bestaande bouw voldoet nauwelijks aan de woonwensen. Op dit gebied moet nog een flinke inhaalslag gemaakt worden en liggen grote kansen.

Vastgoedmanagement

Grondbeginsel voor een goed vastgoedmanagement is betrokkenheid en een goede dienstverlening. Of het nu één woning of een complete portefeuille betreft wij dragen zorg voor het door u gewenste resultaat.

Onze werkzaamheden omvatten o.a. de volgende activiteiten:

Commercieel management

 • Verhuur begeleiding
 • Verkoop begeleiding
 • Huurverlengingen
 • Huurprijsaanpassingen
 • Juridische advisering
 • Relatiebeheer
 • Benchmarking
 • Research nieuwbouw

Financieel management

 • Debiteuren/crediteuren bewaking
 • Huurverantwoording
 • Servicekosten
 • Facturering

Service management

 • Huurders desk (24 uur per dag)
 • Schade herstel

Facilitair management

 • VVE beheer
 • Huismeester diensten
 • Huurders overleg
 • Opstellen servicepakket
 • Onderhoud
 • Renovatie
 • Bouwbegeleiding
 • Sleutelbeheer
 • Herbouwwaarde taxaties

Woning aanmelden

Via onze kantoren maakt u een afspraak voor een vrijblijvend verhuur advies. De makelaar neemt de woning op, maakt professionele foto’s en geeft u direct een advies verhuurprijs.

Op ons kantoor maken wij de presentatie voor het internet, etalage en het mailingbestand met enkele duizenden zoekers. Regelmatig adverteren wij in het Algemeen Dagblad, weekbladen, het NRC, Parool en Trouw. Wij zijn aangesloten bij de VBO Makelaar waardoor uw woning ook in de grootste internet databanken zoals Funda komt. Daarnaast hebben wij directe koppelingen tussen onze database met alle woningsites waarop huurders zoeken. Wel zo fijn om te weten dat wij werkelijk alles in huis hebben om uw woning maximaal ten toon te stellen.

Onze actuele eigen internet site mag zich al jaren tot de top van best bekeken makelaars sites van Nederland rekenen (Match Makelaars is de meest gelinkte makelaarssite van Nederland en staat boven de NVM met 3000 aangesloten kantoren). Via de zoekmachine Google kunt u ons trouwens vrijwel altijd bovenin de zoekresultaten vinden.

De grote bedrijven die voor expats woningen zoeken weten ons allemaal te vinden. Deze zoeken via het aanbod op de Match Makelaars site.

Wij verhuren uw huis, appartement of woning tegen de beste prijs in o.a. de volgende plaatsen en wijken

Regio Amsterdam - Bos en Lommer, Centrum, Baarsjes, Osdorp, grachtengordel, Oud West, Vondelpark, Oud Zuid, Slotervaart, Sloten, Stadionbuurt, Apollobuurt, Buitenveldert, Randwijck, Duivendrecht, Oost en Watergraafsmeer, Nieuwe Pijp, De Pijp, Diamantbuurt, Transvaalbuurt,  Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Weesperbuurt en Plantage, Indische buurt, Spaarndammerbuurt, Westerpark, Oostelijke eilanden en Kadijken, Javaeiland, KNSM Eiland, Zeebrug, Tuindorp, Nieuwendam, Vogelbuurt, Noord, IJburg, Buikslotermeer,Molenwijk, Kadoelen, Zuidoost, Duivendrecht, Zwanenburg, Badhoevedorp, Haarlemmerliede, Haarlem, Amstelveen, Diemen, Weesp, Halfweg, Hoofddorp, Abcoude, Ouder-Amstel, Aalsmeer, Bovenkerk, Schiphol, Haarlemmermeer, Heemstede, Ransdorp, Broek in Waterland, Zaandam, Uithoorn, Muiden, Nigtevecht...

Regio Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Papekop, Moordrecht, Zoetermeer, Lansingerland, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moerkapelle, Haastrecht, Stolwijk

Regio Rijnmond, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Bolnes, Slikkerveer, Ridderkerk, Hendrik ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Geervliet, Heenvliet, Brielle, Hoogvliet, Spijkenisse, Rotterdam - Blijdorp, Provenierswijk, Bergpolder, Liskwartier, Centrum, Oude Noorden, Crooswijk, Kralingen, Kleiwegkwartier, Hillegersberg, Schiebroek, Overschie, Prinsenland, Ommoord, Het Lage Land, Alexanderpolder, Zevenkamp, Nesselande, Oosterflank, Kralingen, Kralingseveer, Stadsdriehoek, Crooswijk, Kop van Zuid, Katendrecht, Charlois, Afrikaanderwijk, Lombardijen, Ijsselmonde, Beverwaard, Wilhelminapier, De Veranda, Vreewijk, Groenenhage, Zuidwijk, Pendrecht, Carnisse, Zuidplein, Scheepvaartkwartier, Tarwewijk, Bloemhof, Nieuw en Oud Mathenesse, Delfshaven, Middelland, 110 Morgen, Fascinatio....