Als u een huis of appartement heeft gekocht vraagt de geldverstrekker om een taxatierapport door een gecertificeerde taxateur. Op basis van de marktwaarde in het taxatierapport wordt een hypotheek verstrekt en kunt u de woning gaan kopen. Onze Register taxateur verricht niet alleen taxaties maar is ook dagelijks actief met woningtransacties voor een feilloos gevoel met de huidige marktsituatie

Woning taxatie € 525,- all-in
Taxatie met verbouwing € 575,- all-in
Taxatie met verduurzaming € 575,- all-in
Taxatie voor belegging € 575,- all-in
Taxatie t.b.v. nieuwbouw projecten Prijs op aanvraag

De tarieven zijn inclusief alle kosten waaronder validatiekosten en BTW

Woning taxatie

U verkrijgt de actuele marktwaarde die onderbouwd wordt in een rapport waarbij alle taxateurs het zelfde uniforme taxatiemodel handteren. De taxateur kijkt hierbij o.a. naar de staat van onderhoud, mate van isolatie en duurzaamheid, de constructie en gebruikte materialen, de locatie, de marktsituatie, inhoud en oppervlakte en rechten en verplichtingen zoals overpad, VVE en erfpacht. Het is verplicht dat we alles op foto vastleggen (dus ook meterkast, CV en berging)Als u een afspraak maakt kunnen we meestal al binnen 2 dagen langskomen en heeft u snel het rapport in huis. 

Taxatie met verbouwing

Als u wilt gaan verbouwen dan kunnen we ook de meerwaarde na verbouwing bepalen. U geeft aan wat u wilt verbouwen en welke kosten ermee gemoeid zijn en wij verwerken dit in het rapport. Banken verstrekken dan meestal een bouwdepot van waaruit u de aannemers en  benodigde materialen kunt kopen. Wordt de marktwaarde na verbouwing 4% hoger met een minimum van € 10.000,-  dan geldt is deze taxatie met verbouwing van toepassing. Ligt het onder deze grenzen dan wordt het kosteloos in de “standaard” woning taxatie opgenomen. 

Taxatie met verduurzaming

Als u de woning wenst te verduurzamen dan rekenen we uit wat de netto contante waarde van uw investering is. De meerwaarde van de investering wordt in het rapport verwerkt. Denk bij verduurzamen aan plaatsen zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, warmtepomp, isolatie, HR++ glas, energiezuinige kozijnen, HR ketel etc..

Taxatie voor belegging

Een taxatierapport voor beleggingen is een specialiteit. Al meer dan 20 jaar verhuurt en beheert ons kantoor woningen in de Rotterdamse regio.  We zien wat de inwoners van Rotterdam aan huur willen en kunnen besteden. Dit geeft ons een juist beeld van de marktconforme huur die op langere termijn een solide rendement gaat opleveren. U krijgt een degelijke en overzichtelijke onderbouwde marktwaarde van uw woning in verhuurde staat.

Taxatie nieuwbouw

Voor uw nieuwbouw bestemd voor de verkoop maken we taxatierapporten met toegevoegde waarde. Er wordt rekening gehouden met de te verwachte marktsituatie als het project gereed zal zijn.

Bij projecten bestemd voor verhuur kijken we naar realistische huur die ook op termijn een goed rendement oplevert. Bij huur zien we momenteel vermeend optimisme. Is de huur te hoog dan worden het doorgangshuizen waar huurders even tijdelijk verblijven op zoek naar betaalbaarder alternatief en/of veel huurincasso problematiek. Bij de juiste balans verkrijgt u het hoogste rendement en het minste gezeur. 

 

 

Register Taxateur

In Nederland is er maar 1 register waarin de onafhankelijke Register Taxateurs staan ingeschreven en dat is het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.  Natuurlijk staan we hier ingeschreven en worden onze rapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Gevalideerd taxatie rapport

Een hypotheek verstrekker vraagt vrijwel altijd om een gevalideerd taxatierapport. Hiervoor is Match Makelaars aangesloten bij het NWWI.

Taxatie opgeven

Wilt u een taxatie opgeven dan kan dit via deze directe link URL: https://login.taxatieweb.nl/aanvraag/nieuw/24881