Match Makelaars heeft ervaren gecertificeerde register makelaars/taxateurs die dagelijks onderweg zijn om alle soorten onroerend goed te taxeren. We zijn een erkende NWWI taxateur.

Onze taxateurs staan garant voor een deskundig en marktconform waardeoordeel. Ze zijn op de hoogte van de relevante wetgeving omtrent bestemmingsplannen, milieu en houden rekening met toekomstplannen. Match Makelaars verzorgt efficiënt en snel uw taxatierapport. Onze betrouwbare taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Vast laag tarief

Voor woningen tot een taxatiewaarde van € 400.000,= slechts € 295,= all-in
Taxatie tarief bij een taxatiewaarde vanaf € 400.000,= slechts € 395,= all-in

NWWI

Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs en staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Indien u taxatierapport met een NWWI keurmerk nodig heeft geldt een toeslag van € 100,= inclusief BTW

SCVM

De makelaars in het register van de SCVM zijn DNV gecertificeerd en deze certificeringsregeling heeft een accreditatie. Accreditatie door de Raad voor Accreditatie is de hoogst mogelijke erkenning die een certificeringsregeling ten deel kan vallen. Voor opname in het register komen uitsluitend makelaars/taxateurs in aanmerking die zijn gecertificeerd op basis van het DNV-schema volgens de ISO 17024 norm. DNV-Gecertificeerde Register Makelaars/Taxateurs zijn verplicht deel te nemen aan een programma van Permanente Educatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hun kennis altijd up to date is.

Vastgoedcert

Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in het een certificatieschema. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn NVM, VastgoedPro, NVR en RVT. Andere aangesloten organisaties zijn o.a. Vereniging Eigen Huis, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Notariële Beroepsorganisatie.