16.07.2012

Match Makelaars is al jaren het vertrouwde adres om een goede huurwoning te vinden. Momenteel hebben we meer dan 4000 zoekers die per direct een huurwoning nodig hebben. Als u uw huis, appartement of een kamer wilt verhuren dan bieden we een compleet pakket aan waarbij u niets hoeft te doen en kunt bouwen op onze kennis en kunde. Bel gerust op voor een advies want onze gecertificeerde makelaars zijn als geen ander op de hoogte van de zeer ingewikkelde juridische wetgeving omtrent huren en kunnen snel en precies aangeven wat u voor een woning kunt vragen.

Waarom kiezen voor Match Makelaars?

  • Geen enkele makelaar plaatst uw woning op meer websites
  • Snel en accuraat
  • We verkopen geen onzin, zoekt u zekerheden dan bent u hier aan het goede adres
  • De makelaar die wel weet hoe een huurovereenkomst juridisch in elkaar steekt
  • Alle tools in huis om een huurder goed te screenen
  • De mooiste presentatie zodat uw huis zoveel mogelijk mensen trekt

We zien de laatste maanden zoveel financiele schade bij verhuurders door onprofessionele verhuurbemiddelaars dat een waarschuwing op zijn plaats is. Controleer eerst of de verhuurmakelaar aangesloten is bij een branchorganisatie zoals NVM, VBO of VastgoedPro. Is dit niet het geval dan is er geen gecertificeerde makelaar aanwezig en is het bemiddelende kantoor NIET verzekert als er financiele schade ontstaat. 
Schade ontstaat vooral door huurovereenkomsten die juridisch niet kloppen en huurders niet niet grondig zijn gecontroleerd .

Een verhuurbemiddelaar die adverteerd met "80% verhuurd in 7 dagen" en "we kennen alle valkuilen" maakt het helemaal bont. Een verhuurder die een koopwoning al geruime tijd te koop had staan maakte eind 2011 de afspraak dat deze verhuurbemiddelaar de verhuur kon doen op basis van de leegstandwet. Dit om bij verkoop de mogelijkheid te hebben om de overeenkomst met de huurder op te zeggen. De bemiddelaar krijgt van de verhuurder tevens het beheer zodat ze de overeenkomst kunnen ondertekenen namens de eigenaar. Wat ze vervolgens deden is ongelooflijk dom. Ze hebben geen vergunning aangevraagd en nog kwalijker ze maakten de fout een overeenkomst voor onbepaalde duur af te sluiten. Schade is niet te overzien want huurder weigert te vertrekken en verkoper kan nu zijn huis niet meer verkopen. De verhuurder die onze hulp heeft ingeroepen kunnen we niet helpen omdat een overeenkomst simpelweg aan de wetgeving moet voldoen. Dat we dit soort kwalijke onkunde regelmatig zien binnenkomen zegt genoeg, kijk dus goed uit met wie u zaken doet...

Als u klikt op de button Informatie kunt u onder het tabblad Verhuren meer lezen over onze diensten