Match Makelaars heeft een nieuwe service voor als u direct uw huis wilt verkopen zonder het gedoe van bezichtigingen of plaatsing op Funda. Deze service is geheel vrijblijvend en als we slagen bent u een kleine vergoeding verschuldigd. Het is gemakkelijk, snel en geeft u gelijk de zekerheid van een gegarandeerde koper. 

Hoe werkt het?
Stuur ons een mail met de adresgegevens van de woning die u wenst te verkopen. Zet er enige informatie bij hoe de staat van onderhoud is. Voeg er bij voorkeur enige foto’s bij zodat er een goede indruk is van hetgeen u aanbiedt. Geef vervolgens uw richtprijs aan want dat werkt het snelst. Indien u dit niet weet dan komen we bij u langs om uw object te waarderen.

Op basis van de verstrekte gegevens gaan we de beleggers benaderen. We hebben er een heleboel dus de kans dat we een koper vinden is erg groot. De kopers zijn erg flexibel dus u kunt aangeven wanneer u wenst te verhuizen e.d. en er zijn ook mogelijkheden als u zou willen terug huren. Heeft u erg veel haast dan kan een huis al binnen 2 weken passeren.

Als u akkoord bent met het voorstel van de belegger dan stellen we gelijk een koopovereenkomst op. Deze koopovereenkomst is gelijk definitief want een belegger heeft geen wettelijke bedenktijd. Dan heeft u direct zekerheid. Als we slagen bent u een vergoeding verschuldigd van  1850 euro inclusief btw.  

Deze service is ook ideaal voor mensen die eerst hun eigen huis moeten verkopen als de hypotheek verstrekker eist dat u eerst uw eigen huis moet verkopen.  Is het een al verhuurd object dan kunt u dit natuurlijk ook aanbieden.  Dit kan voor  woningen, woon/winkelpanden, winkels en bedrijfsmatig vastgoed.  Uw object kan in het gehele Westen van Nederland liggen.