7.9.2011

Deze triomf willen we u niet onthouden en we zijn bijzonder trots dat we erin geslaagd zijn om zo succesvol te zijn. Dit succes komt natuurlijk niet vanzelf. We leveren continu tomeloze inspanningen om voor u alleen het beste te bieden. In Nederland krijgt Match Makelaars de meeste reacties per woning en nog nooit stond Match Makelaars er zo goed voor. Ons doel is geslaagd om met de juiste mix van middelen potentiële kopers en huurders te verleiden tot bezichtigen en een nieuw thuis te bieden.

Uit een meting uitgevoerd door Pararius in mei 2011 blijkt dat we met kop en schouders boven onze collega’s makelaars uitkomen.  Op onze computers zien we minimaal 100 e-mail reacties per dag binnenkomen, soms wel oplopend tot 300 mails. Het grote aantal reacties zagen we natuurlijk al lange tijd maar konden dit tot nu toe niet met andere kantoren vergelijken.  

Wij gaan uit van het principe, als ik zelf klant zou zijn, dan wil ik

- een optimale presentatie,
- het grootste bereik en netwerk
- betrokkenheid
- inspanning voor mijn belang
- deskundigheid
-service with a smile.  

Al deze zaken zijn geïntegreerd in ons businessmodel. Match Makelaars heeft een aansluiting op meeste websites. Terwijl de meeste makelaars alleen Funda aanbieden krijgen wij  85% via andere websites binnen. Verkopen is een vak en daarin zijn we Meester.

Op alle mogelijke manieren hebben we geïnvesteerd om de kwaliteit naar het hoogste niveau in de branche te brengen. Aantonen dat je de beste makelaar bent is onmogelijk maar dat we goed op weg zijn, degelijke kwaliteit bieden en ons constant blijven inspannen voor klinkende resultaten zal u zeker tot tevredenheid blijven stemmen.

Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen want zonder u zijn we nergens

Dennis Stello

Register Makelaar Taxateur