Samen pieken?

We weten het: de makelaardij beweegt zich in een wereld van pieken en dalen. Bij Match Makelaars werkt het eigenlijk heel simpel: we streven naar pieken. Dat hebben we natuurlijk niet helemaal zelf in de hand, maar daar waar mogelijk grijpen we alle kansen.

Spreekt dit u aan, dan zijn we wellicht op zoek naar u. We zoeken namelijk enthousiaste franchisemakelaars (m/v) om samen mee te pieken. Match Makelaars werkt dagelijks hard aan een comfortabele positie op de vastgoedmarkt. Daarom blijven we zelfs midden in de laagconjunctuur investeren, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Maar we richten ons vizier ook op de periode ná de vastgoedcrisis. Werkt u mee?

De formule

  • Match Makelaars is sterk in consultancy en werkt in de koop- en huurmarkt.
  • Een brede dienstverlening om klanten op alle aspecten van het vak te dienen
  • Iedere vestiging heeft een Seniorkeur makelaar en is voorbereid op de vergrijzing.
  • Kennis uitwisseling geeft onze makelaars meer voorsprong en vertrouwen
  • Continu onderzoek die we vertalen in strategie en beleid
  • Controle kwaliteit en inzage in onze database

Verkoop

Duidelijkheid, transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkopers bieden we voorsprong omdat ons aanbod beter te vinden is. De internet presentatie is professioneel om bezichtigingen uit te lokken. Hoge nota’s na een ontbonden contract komt u bij ons niet tegen. Keuze bieden is voor ons businessmodel van wezenlijk belang. Vertrouwen krijgen is bieden waar de klant voor kiest. In ontwikkeling is het Match Opdrachtformulier met allerlei mogelijke opties die tegen meerprijs kunnen worden ingekocht.

Verhuur

Constante kwaliteit en alle andere competenties zorgen voor onze sterke groei in de verhuurmarkt. Daarin onderscheiden we ons van de concurrenten. Bij het toekennen van een woning hanteren we strikte procedures en een volledige controle. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en garanderen we de kwaliteit. Er is nog geen enkele landelijk werkende professionele verhuurmakelaar. Hier liggen ongekende kansen.

Innovatief

Match Makelaars staat doelgericht in de markt. We houden ogen en oren open voor verbetering en zijn scherp op innovaties. Vers van de pers is ons zogenoemde aankoopconsult. Aan de hand van een grondig gesprek krijgt een potentiele huizenkoper een glashelder advies. En ook al kost het ons omzet, we geven indien nodig een negatief advies.

Samenwerking met derden

Om ons doel van conjuctuurongevoelige makelaardij te bereiken, zoeken we landelijke samenwerking met sterke, relevante toeleveranciers. De eerste contacten verlopen uitstekend. We werken aan strategische allianties en cross selling. Doel is meer klantencontact en verbintenis.

Optimaal internet

Match Makelaars koppelt zijn website aan zo veel mogelijk andere websites. Op die manier ontstaat een megagroot platform waardoor het aanbod bij een breder publiek onder de aandacht komt en we meer bezichtigingen krijgen. Het loont, want slechts 30% van de aanvragen voor een bezichtiging komt via marktleider Funda binnen. Het aanbod blijft in Nederland maar groeien en het is de kunst om “gezien” te worden. Zoekers veranderen steeds weer hun zoekmethodiek door de opkomst van nieuwe websites. We zorgen ervoor dat een zoeker ons aanbod goed kan vinden en scoren hier geweldig mee. De website wordt onderhouden door specialisten in Google ranking. Door steeds weer nieuwe features toe te voegen blijft de site actueel. Binnenkort kunnen klanten via de website direct afrekenen als ze bijv. een taxatieopdracht geven. Hiermee voorkomen we wanbetaling en krijgt de opdrachtgever een kleine korting.

 

Ook hypotheken

We werken samen met de Rabobank. Deze betrouwbare bank ondersteunt ons en haalt 80% van de leads binnen. Via de Rabobank krijgt u dan tevens taxatieopdrachten. Gaat u met ons in zee, dan zorgen wij voor het contact met de Rabobank. Als u zelf hypotheek advies geeft dan bent u natuurlijk geheel vrij in de keuze om van dit aanbod gebruik te maken.

 

Mooi meegenomen

Voor twee Spaanse banken verkopen wij het executieaanbod in Nederland. We hebben het dan over duizenden woningen tot 50% korting op de taxatiewaarde. Financiering mogelijk tot 90% tegen een Euribor +0,9%. Voor beleggers zijn verhuurde winkelcentra, huizenblokken en vakantieparken beschikbaar. Het levert prima provisies op en dat is mooi meegenomen. De Rabobank in Madrid verzorgt voor ons de juridische en bouwtechnische controle om kopers te behoeden voor eventuele valkuilen.

Samen delen

Doordat we continu diep graven in de markt, groeit onze kennis. Net zoals de uwe. Binnen Match Makelaars delen we deze kennis graag met elkaar en krijgt u toegang tot ons netwerk. Denk aan kennis op het gebied van het opstellen van gespecialiseerde taxaties, productie van een PVE voor levensloopwoningen, aankopen van verhuurde complexen, juridische vraagstukken, beheer tot aan de kennis van marktonderzoek. We zijn tevens een van de weinige makelaars die feilloos huurwaarde kan bepalen. Vooral bij nieuwbouw is deze kennis onontbeerlijk voor opdrachtgevers en dit delen wij graag met u. Gevoel voor het corrigeren van plattegronden en architectuur om van een project een succes te maken is niet aan te leren maar daarvoor hebben we een interne specialist. Onderzoek is wezenlijk voor een succesvolle bedrijfsvoering. We leggen wetenschappelijk onderzoek naast economische en demografische factoren. Via marktonderzoeken verkrijgen we exacte cijfers waarop we goede voorspellingen kunnen doen over de toekomst van de woningmarkt. Door de juiste interpretatie van deze kennis zijn we uitstekend in staat opdrachtgevers te adviseren hoe, wat en wanneer ze moeten ontwikkelen, aan-verkopen of renoveren.

Marketing

Door samen te werken kunnen we een duidelijk profiel uitdragen, meer klanten werven en op kosten besparen. We hebben een vast reclamebureau die alles voor ons ontwerpt en o.a. brochures heeft gemaakt om je vingers bij af te likken. Sinds de komst van landelijke aanbodsites is het moeilijker geworden om een makelaardij te profileren. Door de verzwakte positie van veel makelaars kunnen we met doeltreffende marketing een bres slaan en doorbouwen aan de voorsprong. Hoe meer makelaars zich aansluiten, hoe effectiever we in staat zijn om iedere dag de aandacht van de consument te trekken. We zien door onze heldere strategie dat ons marktaandeel en omzet ieder jaar groeit. En ja, na de crisis is er een uiterst comfortabele positie… Op de website komt de mogelijkheid om uw kantoor op eigen wijze te promoten. U kunt uw bestaande kantoornaam de eerste twee jaar als overgangsperiode naast die van Match Makelaars laten lopen en domeinnamen koppelen.

Mee pieken?

Als u mee wilt bouwen aan een sterke gezonde makelaardij met visie en toekomstperspectief, dan nodigen we u graag uit voor een kennismaking. De kosten voor deelname zijn lager dan u als zelfstandig kantoor maandelijks kwijt bent en niet omzet gerelateerd. U doet al mee voor € 250,- per maand. Kwaliteit heeft onze prioriteit en daarom kunnen zich alleen gecertificeerde makelaars aansluiten die aangesloten zijn bij de branchevereniging.

Contact

Stuur ons bij voorkeur een mail, brief of fax met het verzoek tot meer informatie. We nemen dan snel contact met u op. Voor nadere telefonische inlichtingen kunt u contact opnemen met Dennis Stello RMT.

Match Makelaar Nederland B.V.
Postbus 21020
3001 AA Rotterdam
E: holding@matchmakelaars.nl
T: 010-233 01 01
F: 010-285 09 69

Gevraagd: bedrijfsmakelaars (m/v)

Match Makelaars is op zoek naar actieve, eerlijke en enthousiaste bedrijfsmakelaars. Met hulp van pensioenfondsen onderzoeken we de start van een nieuwe bedrijfsmakelaardij, waar wij u graag bij willen betrekken. De opdracht luidt dat deze nieuwe makelaardij zich richt op grote transacties, maar ook op het MKB, zich niet inlaat met frauduleus handelen en een opdrachtgever ook daadwerkelijk ten dienst staat. De laatste twee punten gaan over ethiek die u moet nastreven. Alleen een grote landelijk werkende bedrijfsmakelaardij kan een vuist maken tegen de bestaande grote partijen. We willen graag met u in overleg treden om te onderzoeken hoe we dit goed kunnen aanpakken! Laat het ons weten, want we kunnen direct groots van start.

Gevraagd: partners in projectontwikkeling

Match Makelaars gaat duurzame “levensloopbestendige” en tijdloze nieuwbouw ontwikkelen die voldoet aan de marktvraag. Vooral gericht op het huursegment. Esthetiek en architectuur die naadloos aansluit bij de woonwensen in een betaalbare prijsklasse. En met meer oog voor de woonbehoefte dan voor het rendement. We zoeken voor het opstarten van de projectontwikkeling investeerders. We bieden een gegarandeerde afzet, omdat er voor de eerste projecten (circa 200 miljoen) reeds gebruikers en institutionele eindbeleggers zijn. Match Makelaars is tevens als adviseur betrokken bij 700 miljoen aan nog te realiseren nieuwbouw waarvoor dit jaar ook al gebruikers en eindbeleggers zijn geworven. Dan hebben we het nog niet over het verzoek van enkele gemeenten om oplossingen aan te dragen voor hun vastgelopen nieuwbouwlocaties.