Match Makelaars heeft de visie en alle benodigde kennis in huis om woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten te adviseren bij hun nieuwbouwplannen en huidige bezit. De adviezen die we in de afgelopen jaren hebben uitgebracht zijn allemaal succesvol geworden. Steeds vaker zien we bouwprojecten verrijzen die niet aansluiten bij de vraag uit de markt. De technische benadering waarbij kostenbesparingen de boventoon voert zorgt voor een aanbod dat zich in moeilijke tijden maar moeizaam laat verkopen.

Als je bouwt en ontwikkelt vanuit de productie kun je niet aansluiten bij de gevarieerde leefstijlen, levensfase en activiteiten van mensen. De behoeften van huurders en kopers komt voort uit de sociale, economische, technische en culturele context waarin ze leven en uit hun individuele wensen en keuzes. We adviseren daarom niet alleen op prijsniveau en marktanalyse maar ook o.a. qua architectuur, aankleding directe woonomgeving, indeling van de woning, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid en kwaliteit van de te gebruiken materialen. Wie het beste haalt uit zijn vastgoed heeft er het langste de revenuen uit.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met de woonwensen van huurders en kopers en weten door onze betrokkenheid en interesse als geen ander wat de mensen beweegt.