Vorige | Volgende

Swammerdamsingel 19 C SCHIEDAM, Schiedam-Oost

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onder optie

Omschrijving

Compleet gerenoveerde en in 2016 uitgebouwde kantoor of praktijkruimte op de begane grond met toegang naar tuin met terras. Ideaal voor tandartsenpraktijk, mondhygiëniste, fysiotherapeut of ander beroep welke actief is in de gezondheidszorg en dienstverlening zoals juridisch adviesbureau, advocaat, administratiekantoor etc... Er omheen liggen twee grote huisartsenpraktijken, een apotheek en logopediste. De verhuurder is bereid om kosteloos de compleet ingerichte kantoorruimte (meubilair van Monster Meubelen) desgewenst ter beschikking te stellen van de huurder. Alles is vernieuwd dus van sanitair, verwarming, elektra, kozijnen met dubbel glas etc.. en er zijn contactpunten voor computers en elektra in de muur verwerkt zodat u direct aan de slag kunt "plug en play" .

Deze ruimte ligt op ca 800m van het stadscentrum aan gemiddeld drukke weg. Openbaar vervoer zoals bus en tram stoppen binnen loopafstand en voor de deur zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar met de auto vanaf de rijksweg A20, het stadscentrum en vanuit Rotterdam. Openbaar vervoer stopt vlakbij met bushalte binnen 50m lopen en tramlijnen stoppen op de Rotterdamsedijk.

Parkeren
Meer dan voldoende parkeermogelijkheden direct voor de deur. Betaald parkeren sector. Parkeervergunning is aan te vragen bij het parkeerbedrijf.

Oppervlakte
De totale oppervlakte is 75m² + kelder onder gehele pand met een hoogte van ca. een meter

Indeling
Entree met ontvangstruimte 14.2m², gang met toilet en keuken, kantoor of behandelkamer 18.5m², tussenkamer 5.5m² met toegang naar kelder, achterkamer 15.6m² met veel ramen en deur naar de ca. 10m diepe tuin.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is voorzien van:
Toilet met fonteintje
Luxe keuken met ingebouwde magnetron, koelkast en vaatwasser
Kastenwand met deuren

Huurprijs
€ 1.150 per maand (geen BTW)
Onderhoud installaties (CV/ MV) zijn inbegrepen in de huursom

Betaling
Maandelijks per vooruitbetaling middels een automatische incasso

Bankgarantie/borgstelling
Ter grootte van een kwartaalverplichting inclusief servicekosten en BTW

Huurtermijn
Flexibele huurtermijn vanaf 2 jaar mogelijk of 5 jaren met 5 optie jaren

Huurverhoging
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Oplevering per direct
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
75 m²
Opp winkelruimte
75 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart

Nabijgelegen

Deel dit object